Заплащане на поръчки

Поръчките могат да се заплащат авансово в размер на 50% или на 100% от общата стойност, както и изцяло 100% при доставка. ( при избор за доставка с Еконт Експрес или Спиди, куриерската такса не е включена в общата стойност и се заплаща от получател в момента на получаването на стоките)

Начини за плащане:

1. Банков превод или с вносна бележка на каса, в която и да е банка.  (препоръчваме Ви да наредите плащането от собствената си сметка) 

Това е сметката ни в Обединена българска банка:
С-ка №: BG83UBBS80021051938350
BIC: UBBSBGSF
Валута: Български лев
Титуляр на сметка: СПОРТЕРА ЕООД

В основание за плащане напишете номера на поръчката, генериран при финализирането ѝ. Това е важно за да можем да отразим правилно Вашето плащане и Вашите стоки да бъдат поръчани.

2. Наложен платеж при доставка с Еконт или Спиди.

За поръчки на обща стойност до 300 лв, имате възможност да заплатите цялата сума с наложен платеж, в момента на получаването на поръчката.


За преводи и плащания с попълнени неточни или грешни данни, направени не според инструкциите по-горе, с различни суми от посочените при финализиране на поръчката и т.н. не носим отговорност. Винаги сравнявайте предоставения Ви документ за плащане с данните посочени по-горе, с данните посочени при финализирането на поръчката и/или с данните изпратени на Вашия мейл адрес (в зависимост от избрания начин за плащане). При несъответствие, помолете служителя приел плащането да нанесе нужните корекции, защото е възможно плащането да не бъде отразено от нашата система и поръчката Ви да не бъде заявена.